Publimedia Business
Tel.: +4 0721 44 65 84 office@publimedia-business.com

PR

Orice companie de succes trebuie să acorde o atenție deosebită imaginii cu care este percepută în mediul social. Cele mai multe companii au realizat importanța PR-ului în consolidarea unei imagini favorabile în ochii opiniei publice și au crescut influența acestuia în luarea deciziilor de management.

Relațiile publice sunt vitale companiei pentru că îi asigură o comunicare clară, concisă și bidirecțională cu publicul. Spre deosebire de advertising, PR-ul folosește tehnici de comunicare mai puțin persuasive și încearcă să câștige încrederea consumatorului apelând la valori sociale, umane sau culturale.

Realizarea unei strategii de relații publice este esențială pentru reputația unei companii influențând direct percepția publicului larg.

Strategia de PR este una pe termen lung și implică o atitudine permanentă din partea companiei și devine cea mai eficientă modalitate de comunicare în situațiile de criză.

Alături de serviciile clasice de PR, cum ar fi: organizarea de evenimente, comunicarea corporatistă, comunicarea cu mass media, comunicate de presă (inclusiv comunicate de presă on-line) dezvoltăm și proiecte de evenimente speciale de tip CSR, voluntariat inclusiv strategie anuală de PR.

În procesul de realizare al campaniei de relații publice ținem cont de faptul că aceasta trebuie să se încadreze firesc în linia generală a strategiei de comunicare, respectând poziționarea brandului, valorile emoționale și raționale ale acestuia.

Organizare evenimente


PR prin CSR