Publimedia Business
Tel.: +4 0721 44 65 84 office@publimedia-business.com

Marketing & advertising online

Spre deosebire de mediile convenționale de advertising (TV, radio, presa scrisă), unde este imposibil să se contorizeze cu exactitate rating-ul, site-urile web au avantajul major de a contoriza cu acuratețe numărul de vizitatori.

Mai mult, datorită tehnologiei avansate, modul de prezentare al produselor unei companii nu are limite. Produsul poate fi transpus în lumea digitală sub formă de imagini, bannere, video, animații sau desene, care pot fi chiar interactive, reacționând la acțiunile utilizatorului.

O altă limitare a advertising-ului convențional este intervalul de timp impus de televiziuni sau radiouri, care nu depășeste 10-15 secunde. Chiar și în cazul publicațiilor, rubrica alocată publicității constrânge foarte mult posibilitățile clientului de a-și prezenta cât mai eficient produsele.

Toate aceste impedimente au dispărut odată cu apariția Internetului. În cazul unui site web, o reclamă poate fi publicată pe toate paginile accesate de utilizatori. Astfel, pe site-urilor comerciale sau de socializare, o reclamă poate să fie vizualizată de utlilizatori chiar și câteva ore.

Mediul online oferă agențiilor de publicitate libertate maximă atunci când vine vorba de creație și le oferă șansa să conceapă reclame interactive sub formă de jocuri, care să capteze mai mult timp atenția vizitatorilor.

Mai sus am enumerat numai câteva dintre avantajele publicității online. Publi Media Business vă invită să descoperiți, alături de specialiștii noștri, și alte secrete ce vă pot propulsa afacerea.