Publimedia Business
Tel.: +4 0721 44 65 84 office@publimedia-business.com

Despre noi
Suntem o agenție de publicitate full service cu o echipă dinamică și entuziastă formată din profesioniști dedicați și pasionați de munca lor.
Punem accent pe abordarea proactivă a obiectivelor clienților noștri prin tactici de consultanță strategică și soluții creative.
Oferind clienților noștri soluții integrate de comunicare suntem identificați de către aceștia ca un partener esențial în procesul de construire al unei relații puternice cu publicul țintă.
Publi Media Business pornește de la premiza că toate liniile de comunicare ale brand-ului sunt subordonate planului de marketing și că împreună formează un concept unitar de tactici de consultanță strategică.

Suntem o agenție de publicitate full service cu o echipă dinamică și entuziastă formată din profesioniști dedicați și pasionați de munca lor.

Punem accent pe abordarea proactivă a obiectivelor clienților noștri prin consultanță strategică și soluții creative.

Oferim clienților noștri soluții integrate de comunicare și devenim astfel un partener esențial în procesul de construire al unei relații puternice cu publicul țintă.

Pornim de la premiza că toate liniile de comunicare ale brandului sunt subordonate planului de marketing și că împreună trebuie să formeze bazele strategiei de dezvoltare a companiei.

Suntem identificați ca fiind un partener strategic al clienților noștri în procesul de consolidare a brandului deoarece reușim să facem selecția instrumentelor de comunicare optime prin anticiparea comportamentului publicului țintă.

Aplicăm strategii de comunicare bazate pe “vizibilitate” și “memorabilitate” pentru că scopul principal al materialelor publicitare este acela de a crea feedback din partea publicului țintă.

Viziunea


Misiunea